Dagens svip

Kan det passe?

Det er da også hovedrystende, at hun blogger, når hun har hjernerystelse . . Sidder du muligvis og tænker, når du læser min blog.

JA, det er der garanteret lige så mange meninger om, som der er læsere.

I min verden. I min sygdomsverden, hedder det sig: gør MINDST 1 ting dagligt, der gør dig glad (allerhelst flere ting!)

At skabe glæde for sig selv, giver en masse godt for hjernen.

Det er længe siden jeg har skrevet, et ordentligt indlæg her på bloggen. Dette er ikke en fejl, men et udtryk for, at jeg ingen energi har haft.

Når man har en langvarig sygdom, gælder det om, at bruge sine ressourcer korrekt.

Det seneste års tid, har der kørt forskellige illustrationer og historier på de sociale medier, hvordan man forklarer langvarig hjernerystelse (en skadet hjerne) bedst.

Genopvarmet bræk

Helt kort vil jeg forklare, at langvarig hjernerystelse føles som genopvarmet bræk . .

Langvarig hjernerystelse er ækel, nøjagtigt som genopvarmet bræk er. Det klammeste du kan forestille dig. Det klæber og stinker . . efter et pænt stykke tid, er du overbevist om, at du aldrig kan “vaske den stank” af dig.

Kender du det, at komme til at sluge lidt bræk? Ligesom den lunkne genopvarmede bræk i munden giver dig lyst til at kaste endnu mere op. Præcist sådan opfører langvarig hjernerystelse sig: den ene dårlige bivirkning griber fat i den næste, der hager sig, med næb og klør fast i den næste . . osv.

Har du langvarig hjernerystelse?

Hvis ikke, et stort og varmt tillykke med det. Har du aldrig prøvet, at have langvarig hjernerystelse, har du ikke en ærlig chance for, at vide hvad jeg taler om.

Genopvarmet bræk er et mareridt, fuldstændig som langvarig hjernerystelse.

Forleden hørte jeg et, lidt ældre interview med den tidligere håndboldmålmand Sune Agerschou, der måtte stoppe sin karriere, da han fik langvarig hjernerystelse. Her udtaler han bl.a., at han ville have foretrukket, at få det ene ben skåret af ved hoften, fremfor langvarig hjernerystelse.

[Den lader vi stå et øjeblik . .]

illustration © hovedrystende.com | Kirsten K. Kester

Dagens svip

Dette indlæg hedder Dagens svip, fordi jeg vil introducere dig til mine illustrationer, jeg lægger på Instagram.

Et svip hentyder til noget småt, eller en lille ting, men kan også betyde at blive vanvittig, eller vred.

Derfor tænker jeg, at ordet svip er meget rammende for mine små illustrationer over mit liv med langvarig hjernerystelse.

Mine illustrationer kommer i perioder til, at fylde mere end mine blogindlæg, da jeg gør hvad mine ressourcer tillader.

Du vil altid kunne følge mine SVIPSInstagram, indimellem på Facebook, og en sjælden gang imellem hér på bloggen, da svips’ene som sagt er “en lille ting”.

 

 

Skriv en kommentar