tjek-listen

har du på nogen som helst måde slået dit hoved, og tror du at hjernerystelsen har ramt dig – så er det fluks til lægen!
og hav nu helst en med dig!
(og det nævner jeg ikke fordi jeg er pylret, eller på anden måde er én, der har været SUPER god til at passe på mig selv . . tværtimod, har jeg nok altid været for hård mod mig selv, og NETOP derfor, ved jeg at det er vigtigt at have en person hos sig, hvis man mistænker hjernerystelse)

da jeg knald’ede hovedet mod min bil 2. gang, fik jeg ingen symptomer samme dag, men reagerede voldsomt dagen efter, så det er super vigtigt at være opmærksom på symptomer de efterfølgende dage, og ikke mindst – tag dem alvorligt !!

 

har du haft hjernerystelse i en længere periode, er det måske en god idé at tale med din læge om du evt. kan have post commotionelt syndrom/ PCS.
desværre gik det galt for mig – og med min viden i dag, tror jeg faktisk, at det går galt for mange, fordi vi ikke ved nok om HVOR ALVORLIGT det kan blive, hvis vi ikke lytter efter vores hoved . .

er det gået galt for dig, vil jeg anbefale at du tjekker flg. hjemmesider ud – har du for ondt i hovedet til selv at læse, så lok kæresten eller en ven til at hjælpe dig . .

 

andre bloggere om PCS

 

 

Advertisement