restituere

prøver at komme ovenpå,
restituerer . .

med
ro,
yoga,
hvile,
healing,
meditation,

og jeg har prøvet at sove,
så mange timer man bør sove,
jeg duer ikke til at sove . .

M E N  jeg har passet SÅ meget på mig,
og jeg har fået det bedre ! !

Udgivet af

K.

I'm a traveling artist - want-to-change-the-world type of person; curious, care about sustainability, environment, and climate. With husband, I've traveled in 70+ countries worldwide. My travelings make my art come alive on canvas' . . . I wanna try as much as possible ... + now with PSC (PostConcussionSyndrome) peace 💛 — K.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s