mon lægen ved?

er til læge i dag . .
gad vide om læge Jørgen ikke kan fortælle mig,
hvorfor jeg stadig har hjernerystelse?
er det normalt,
at have hjernerystelse i 2,5 måned?

næææh, det kunne Jørgen ikke . .

Jørgen kunne næsten intet fortælle,
andet end jeg vidste i forvejen

man har hovedpine . .
tjek
man har dagligt hovedpine . .
tjek
man kan have svært ved at sove . .
tjek
det kan føles som en jernring strammer om hovedet . .
tjek – og på RIGTIGT mange andre måder!!

hvornår kan jeg forvente hjernerystelsen går væk?
det var et godt spørgsmål mente Jørgen,
men han vidste det ikke helt . . måske om en måneds tid

jeg har en kunst udstilling om en lille måneds tid,
sammen med mange andre,
på Godsbanen i Århus
man skal selv passe sin stand,
og jeg spørger derfor Jørgen,
om han mener det vil forværre min situation,
hvis jeg passer den?
Jørgen siger jeg kan passe den,
i det omfang jeg orker,
men at jeg nok ikke skal stå der alle dagene fra morgen til aften

(det skal siges, at jeg faktisk er utroligt glad for min læge, han tager sig ALTID den tid man føler man har brug for, og han er GOD til at lytte – men indimellem, er det som at slå i en pude at rådgive sig med læger . .
det er fair nok, at læger også kun er mennesker og ikke ved alt, men når man efter en konsultation, føler sig mere rådvild, end da man kom, er der noget galt – man bliver stresset, står med en kæmpe afmagtsfølelse, og bliver ked af det – intet af det hjælper på at man får det bedre!)

Advertisement

Udgivet af

K.

I'm a traveling artist - want-to-change-the-world type of person; curious, care about sustainability, environment, and climate. With husband, I've traveled in 70+ countries worldwide. My travelings make my art come alive on canvas' . . . I wanna try as much as possible ... + now with PSC (PostConcussionSyndrome) peace 💛 — K.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s