en fødselsdags hilsen

i dag fejrer min lille skiderik;
min PCS
sin første fødselsdag. .

1  Å R  ! !

det er en HUN
for med et hunkøn er det lettere at tilslutte sig og forstå . .
måske

– jeg hader hende
ikke fordi hun er her, men fordi hun altid er her . .
hun giver mig ikke én dag ,
uden hun fortæller;
ganske overbevisende må jeg tilføje:
jeg kan få dine ører til at skrige og klynke efter tavshed,
dit hoved dundre og hamre,
som var Thor flyttet ind,
jeg kan gøre dig træt og gi’ dig kvalme
få rummet til at snurre rundt . .

og det er ikke en leg,
det er heller ikke for sjov
– det er for at fortælle,
du skal passe på dig . .

“nogle dage kan du læse 15 minutter,
andre kun 2 ..”
“nogle dage kan du tale med andre mennesker i 10 minutter,
andre kun 2 ..”
“nogle dage kan du lave kunst i 20 minutter,
andre kun 2 ..”
“sagen er Kirsten; JEG bestemmer, ikke du . . ”

It still follows her around © 2knald.com | Kirsten K. Kester
se mere af min kunst på KesterArt

en fødselsdags hilsen

“Kære PCS, kan du bestemme dig for, at du sikkert har lært mig en ting eller to. Jeg har lært at sætte pris på selv de mindste ting, og jeg ved, du har lært noget andet .. Men det er en hemmelighed mellem dig og mig. Jeg er sikker på du vil lære mig endnu mere – Happy f. . . . . . fødselsdag, jeg anerkender dig som en del af mig, men jeg vil også tillade mig at drømme, at have forhåbninger; JEG håber, at dit liv vil være kort. “

Advertisement

Udgivet af

K.

I'm a traveling artist - want-to-change-the-world type of person; curious, care about sustainability, environment, and climate. With husband, I've traveled in 70+ countries worldwide. My travelings make my art come alive on canvas' . . . I wanna try as much as possible ... + now with PSC (PostConcussionSyndrome) peace 💛 — K.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s