Tæpper for vinduerne

mit hoved og øjne gør ondt af helvede til
– jeg sover ikke

nu kommer der tæpper for vinduerne, og vi mørklægger soveværelset.
i et håb om,
at jeg kan sove,
og mine øjne får ro.

men de små sprækker sniger sig til store, og lyset,
gennem tæpperne, borer sig langt og skærende ind i mine trætte og ømme øjne..

Advertisement

Udgivet af

K.

I'm a traveling artist - want-to-change-the-world type of person; curious, care about sustainability, environment, and climate. With husband, I've traveled in 70+ countries worldwide. My travelings make my art come alive on canvas' . . . I wanna try as much as possible ... + now with PSC (PostConcussionSyndrome) peace 💛 — K.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s